מוקפץ בקר וירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בקר וירקות מוקפץ. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 373 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, רוטב סויה לייט, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: בקר מונגולי מוקפץ, בקר וברוקולי מוקפץ, ו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים.
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס; לחתוך חניתות לחתיכות 1 אינץ', ולהניח בצד.
סטייק Dredge בקמח; להפריש.
מערבבים יחד רוטב סויה, 1/4 כוס מים, שום, 1 כפית שמן שומשום, רוטב הויסין, ופלפל אדום מרוסק.
חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת גדולה או ווק על חום בינוני-גבוה 2 דקות.
מוסיפים בשר בקר וגזר, ומערבבים 4 דקות.
מוסיפים תערובת רוטב סויה, ומערבבים 1 דקה.
מוסיפים אספרגוס, פלפל, פטריות, בצל ירוק, ומערבבים 3 דקות.
ירקות מוקפצים: להשמיט סטייק עגול וקמח, ירקות מוקפצים כפי שכוון לעיל.