מוקפץ עוף בוטנים
עוף-בוטנים מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם זנגביל, שמן צמחי, אפונה הצמד סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף וברוקולי מוקפץ, עוף מהיר וברוקולי מוקפץ, ו מהיר 15 דקות עוף מוקפץ וירקות.
הוראות
לבשל אורז על פי הוראות החבילה.
מפזרים עוף עם 1/2 כפית. מלח.
לטאטא יחד מרק עוף ו -7 המרכיבים הבאים. תניח בצד.
שמני חום במחבת nonstick גדולה או ווק על חום גבוה 1 עד 2 דקות או עד חם.
מוסיפים עוף, ומערבבים 5 דקות או עד חתיכות עוף משחימים ולא ורוד יותר בפנים.
הוסף אפונה, פלפל, ונשאר 1/4 כפית. מלח; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים תערובת מרק עוף, ומוסיפים למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 דקות או עד מעובה.
מגישים מעל אורז; לקשט, אם תרצה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Maggi טעם של אסיה רוטב צ ' ילי מתוק נמצא בסעיף אסיה של סופרמרקטים גדולים.