מוקפץ קישואים חמצמץ
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי תוספות, אז נסו את מוקפצת הקישוא החמצמצה. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה מכילה כ -2 גרם חלבון , 5 גרם שומן , ובסך הכל 76 קלוריות . תמורת 53 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 45 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ-Taste of Home דורש שיני שום, פלפל, שמן זית ובצל. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן, נטולת מוצרי חלב, פליאוליתית וצמחונית לקטואובו . מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך בערך 30 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 74% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: מוקפצת ברוקולי ופטריות טעימה , מוקפצת פטן ומלפפון , ומוקפצת קולורבי .
הוראות
במחבת גדולה, מטגנים את הקישואים והבצל בשמן עד לריכוך, כ-10 דקות.
מוסיפים את השום, התיבול האיטלקי, המלח והפלפל; מבשלים דקה נוספת.
מוסיפים חומץ; מטגנים במשך 1-2 דקות או עד שהנוזלים מתאדים והקישואים מצופים באופן שווה.