מוקקה פירות ים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך בצל ירוק, ארוך, דגים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים), תבשיל פירות ים * למי שלא אוהב פירות ים*, ו מאכלי ים חוקיים צדפות אפויות – אתה יכול לעשות צדפות אלה ממאכלי ים חוקיים עם שלנו.
הוראות
1
לזרוק דגים וחסילונים יחד עם מלח ופלפל לפי הטעם; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריט
2
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בצל ומבשלים עד מתרכך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את השום וממשיכים לבשל עד שהבצל הופך לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מערבבים עגבניות ומבשלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן מערבבים בפלפלים אדומים וחמים; להמשיך לבשל עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
5
יוצקים מלאי דגים, כוסברה, בצל ירוק, עלי דפנה ורוטב חריף. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד מופחת על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
גב שומן חזיר
מלאי דגים
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
6
יוצקים את חלב הקוקוס, ואז מוסיפים דגים. מבשלים עד הדג הוא מוצק ואטום.