קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

מוקקה-תבשיל דגים ברזילאי

מוקקה-תבשיל דגים ברזילאי
מוקקה-תבשיל דגים ברזילאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1443 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 83 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פתיתי פלפל, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. נסו מוקקה-תבשיל דגים ברזילאי, עבור מוקקה (תבשיל דגים ברזילאי), ו תבשיל דגים ברזילאי / מוקקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חתיכות דגים בקערה, מוסיפים את השום טחון ומיץ ליים, כך שהחתיכות מצופות היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מפזרים בנדיבות בכל רחבי עם מלח ופלפל.שמור מקורר בעת הכנת שאר המרק.2 להכין אורז להגשה עם מרק: אם אתם מתכננים להגיש את המרק עם אורז, להתחיל על האורז.להביא כמה כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
3
מחממים כף אחת של שמן זית בסיר בינוני בחום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הבצל קצוץ 1/2 ומבשלים, ערבוב, עד הבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות יותר, עד השום הוא ריחני.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
6
מוסיפים את האורז הלבן גלם ומערבבים מעיל לחלוטין עם שמן, בצל ושום.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
הוסף את המים הרותחים. (הסכום תלוי המותג שלך של אורז, לבדוק את החבילה. אם אין כמויות ניתנות, להוסיף 1 3/4 כוס מים עבור כל כוס אורז.) מערבבים 1 כפית מלח.להביא לרתיחה, ואז להנמיך את החום, לכסות, ולתת לבשל במשך 15 דקות, ולאחר מכן, להסיר מהחום עד מוכן לשרת עם המרק.3 להתחיל לבשל את הבצל, פלפל, עגבניות, בצל ירוק: במחבת גדולה מכוסה (כגון תנור הולנדי), מעיל את החלק התחתון עם כ 2 כף שמן זית וחום על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ירוקירוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים כמה דקות עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיף את פלפל, פפריקה, פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
10
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. (לפחות כפית מלח.) מבשלים עוד כמה דקות, עד שפלפל הפעמון מתחיל להתרכך.מערבבים את העגבניות הקצוצות וירקות בצל. להביא לרתיחה ולבשל במשך 5 דקות, חשוף. מערבבים בכוסברה קצוצה.3
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ירוקירוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
11
ירקות שכבה עם דגים, להוסיף חלב קוקוס: להשתמש בכפית גדולה כדי להסיר כמחצית הירקות (תוכל לשים אותם בחזרה).
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
12
מורחים את הירקות הנותרים על החלק התחתון של המחבת כדי ליצור מיטה עבור הדגים. מסדרים את חתיכות הדגים על הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מפזרים מלח ופלפל. לאחר מכן להוסיף בחזרה את הירקות שהוסרו בעבר, המכסה את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
14
יוצקים חלב קוקוס על הדגים והירקות.4 מבשלים, לבשל, להתאים תבלינים: להביא מרק לרתיחה, להפחית את החום, לכסות, ולתת להתבשל במשך 15 דקות. לטעום ולהתאים תבלינים.ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר מלח (סביר), מיץ לימון או לימון, פפריקה, פלפל, או פתיתי צ ' ילי כדי לקבל את המרק לתיבול הרצוי לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
15
מקשטים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
16
מגישים עם אורז או עם לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

מרכיבים

4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ1חבורה גדולהכוסברה, קצוץ עם כמה בצד לקישוטכוסברה, קצוץ עם כמה בצד לקישוט680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה של דגים לבנים המשרד כגון הליבוט, דג חרב, או בקלה, שטוף במים קרים, עצמות סיכה הוסרו, לחתוך מנות גדולותפילה של דגים לבנים המשרד כגון הליבוט, דג חרב, או בקלה, שטוף במים קרים, עצמות סיכה הוסרו, לחתוך מנות גדולות1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחוןשום, טחון3ציפורןשום, טחוןשום, טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקירוק בצל ירוק, קצוץירוק בצל ירוק, קצוץ4(חוֹרֶף)לימון או מיץ לימוןלימון או מיץ לימון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית1בצל, קצוץבצל, קצוץ1צביטהצבוט פתיתי פלפל אדוםצבוט פתיתי פלפל אדום11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל אביב קצוץ, או 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ או פרוסבצל אביב קצוץ, או 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ או פרוס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פפריקה (מתוק הונגרי)פפריקה (מתוק הונגרי)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקצוץ (או פרוס) עגבניותקצוץ (או פרוס) עגבניות4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחים (בדוק את חבילת האורז שלך עבור היחס המתאים של נוזל לאורז עבור סוג של אורז אתה משתמש)מים רותחים (בדוק את חבילת האורז שלך עבור היחס המתאים של נוזל לאורז עבור סוג של אורז אתה משתמש)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז לבןאורז לבן1צהוב 1/2 פלפל אדום, זרע, דה גזע, קצוץ (או פרוס)צהוב 1/2 פלפל אדום, זרע, דה גזע, קצוץ (או פרוס)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.