מוקקה-תבשיל דגים ברזילאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1443 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 83 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פתיתי פלפל, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. נסו מוקקה-תבשיל דגים ברזילאי, עבור מוקקה (תבשיל דגים ברזילאי), ו תבשיל דגים ברזילאי / מוקקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים חתיכות דגים בקערה, מוסיפים את השום טחון ומיץ ליים, כך שהחתיכות מצופות היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
1 תות, קלוף
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מפזרים בנדיבות בכל רחבי עם מלח ופלפל.שמור מקורר בעת הכנת שאר המרק.2 להכין אורז להגשה עם מרק: אם אתם מתכננים להגיש את המרק עם אורז, להתחיל על האורז.להביא כמה כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
מחממים כף אחת של שמן זית בסיר בינוני בחום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הבצל קצוץ 1/2 ומבשלים, ערבוב, עד הבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות יותר, עד השום הוא ריחני.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
6
מוסיפים את האורז הלבן גלם ומערבבים מעיל לחלוטין עם שמן, בצל ושום.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
הוסף את המים הרותחים. (הסכום תלוי המותג שלך של אורז, לבדוק את החבילה. אם אין כמויות ניתנות, להוסיף 1 3/4 כוס מים עבור כל כוס אורז.) מערבבים 1 כפית מלח.להביא לרתיחה, ואז להנמיך את החום, לכסות, ולתת לבשל במשך 15 דקות, ולאחר מכן, להסיר מהחום עד מוכן לשרת עם המרק.3 להתחיל לבשל את הבצל, פלפל, עגבניות, בצל ירוק: במחבת גדולה מכוסה (כגון תנור הולנדי), מעיל את החלק התחתון עם כ 2 כף שמן זית וחום על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
אטריות ריגטוני מיובשות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
10
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. (לפחות כפית מלח.) מבשלים עוד כמה דקות, עד שפלפל הפעמון מתחיל להתרכך.מערבבים את העגבניות הקצוצות וירקות בצל. להביא לרתיחה ולבשל במשך 5 דקות, חשוף. מערבבים בכוסברה קצוצה.3
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אטריות ריגטוני מיובשות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
11
ירקות שכבה עם דגים, להוסיף חלב קוקוס: להשתמש בכפית גדולה כדי להסיר כמחצית הירקות (תוכל לשים אותם בחזרה).
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
12
מורחים את הירקות הנותרים על החלק התחתון של המחבת כדי ליצור מיטה עבור הדגים. מסדרים את חתיכות הדגים על הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מפזרים מלח ופלפל. לאחר מכן להוסיף בחזרה את הירקות שהוסרו בעבר, המכסה את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
14
יוצקים חלב קוקוס על הדגים והירקות.4 מבשלים, לבשל, להתאים תבלינים: להביא מרק לרתיחה, להפחית את החום, לכסות, ולתת להתבשל במשך 15 דקות. לטעום ולהתאים תבלינים.ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר מלח (סביר), מיץ לימון או לימון, פפריקה, פלפל, או פתיתי צ ' ילי כדי לקבל את המרק לתיבול הרצוי לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 שאלוט, מגורר או טחון
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.