מוקרם של כרוב לבן ועדשים ברוטב פרובנס
Gratin של כרוב לבן ועדשים ברוטב פרובנס הוא מנה עיקרית המגישה 4. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו עדשים ירוקות, עלים מ 1 בזיליקום sprig, פירה עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. , אנו ממליצים לנסות גם : תפוחי אדמה מוקרמים, גבינת עיזים מוקרמת, ו סקווש קיץ Provencal ותפוחי אדמה Gratin.
הוראות
מראש לחמם את התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C. לבשל את העדשים במים רותחים ללא מלח במשך כ 20 - 30 דקות עד רק רך, ואז לנקז. מטגנים את הבצל, שום ופלפל אדום בשמן הזית עד לרכים (כ -10 דקות).
מוסיפים את כוסברה הקרקע קורנית, ומערבבים במשך 30 שניות בערך. עכשיו עצה בעגבניות, עגבניות טהורות וסוכר, ומתבלים במלח ופלפל. השאר להתבשל לרוטב עבה, ערבוב מדי פעם, במשך כ 15-20 דקות. בדוק תיבול, להוציא את הקורנית ומערבבים בזיליקום.
בינתיים, לבשל את הכרוב במים מלוחים רותחים במשך כ 3-4 דקות, עד רק רך.
לנקז, ולהפעיל תחת הברז הקר, ואז לנקז ביסודיות שוב.
מערבבים את הכרוב ועדשים עם רוטב העגבניות, וכף לתוך צלחת מוקרם רדוד אטום.
מערבבים את פירורי הלחם והגבינה, ומפזרים את התערובת בשכבה זוגית.
טפטוף עם קצת שמן זית נוסף.
אופים במשך 20-30 דקות עד רוחש וטלאו בתיאבון עם חום.