צריך מנה צמחונית בצד? תפוח אדמה מעושן גראטן יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. גשו לסופר וקנו שן שום, מלח, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מוקרם בטטה עם פירורי לחם מעושנים, Smoky Yam Gratin, ו בייקון מעושן וקייל גראטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים שום בתחתית צלחת אפייה 11 - x 7 אינץ ' בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
להקציף יחד קצפת והבא 6 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
שכבת חצי פרוסות תפוחי אדמה מעל שום; העליון עם חצי תערובת שמנת. חזור על הנוהל עם פרוסות תפוחי אדמה שנותרו תערובת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
4
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 40 דקות. לחשוף ולאפות 30 דקות יותר או עד gratin הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
6
הערה: למטרות בדיקה, השתמשנו בפלפלי צ ' יפוטלה משומרים ברוטב אדובו. ניתן למצוא אותם בחלק האתני של המכולת.