מחאי-מהי צרובה עם תפוזים וזיתים
מחאי-מהי צרוב עם תפוזים וזיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, בזיליקום, פילה מהי-מהי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מחאי-מהי צרובה עם תפוזים וזיתים, דג מחאי צרוב עם מנגו בגריל-סלסה אננס, אורז ירוק ושעועית שחורה, ו חמי-מהי צרוב עם ריזוטו זעפרן ורוטב מנגו.
הוראות
מניחים דגים בקערה רדודה או צלחת אפייה זכוכית.
טפטוף עם 1 כף שמן, מפזרים קליפת תפוז, ויוצקים מיץ מעל; להפוך את המעיל.
ממיסים חמאה עם 1 כף שמן במחבת גדולה nonstick ovenproof מעל חום גבוה.
הסר דגים מן המרינדה, הזמנת מרינדה; מפזרים מלח ופלפל. לבשל דגים עד חום בהיר, על 3 דקות. הפוך דגים; להוסיף שאלוט. לבשל 1 דקה. מערבבים זעפרן לתוך המרינדה שמורות; יוצקים מרינדה על דגים.
מוסיפים זיתים וחצי מקטעים כתומים.
להעביר מחבת לתנור; דגים צלויים עד מבושל דרך, על 6 דקות.
מעבירים דגים לצלחת; למעלה עם מקטעים כתומים שנותרו. רוטב כפית עם תפוזים וזיתים סביב דגים.
מפזרים בזיליקום ועירית ומגישים.
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה "
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה