מחבת בקר וסלסה
מחבת בקר וסלסה עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם חלב, אבקת צ'ילי, n סלסה עבהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו מחבת בקר סלסה, מחבת בקר סלסה בסיר אחד, ו מחבת בקר סלסה בסיר אחד (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 12 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום; לנקז. מערבבים סלסה, שעועית, תירס, רוטב עגבניות 1 כפית אבקת צ ' ילי.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, נשאר 1 כפית אבקת צ ' ילי וחלב עד צורות בצק רך. טיפה בצק על ידי 6 כפות על תערובת בקר רותח.
כיסוי; לבשל על 20 דקות או עד כופתאות הם אור ורך בפנים.
מפזרים גבינה. כיסוי; לבשל על 2 דקות או עד גבינה מותכת.