מחבת דגים ים תיכונית
מחבת דגים ים תיכונית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מרק עוף, שמן זית, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: מחבת עוף ים תיכונית-וריאציה של מחבת עוף בסיסית, מחבת שרימפס ים תיכוני לשניים, ו מחבת חסילונים ים תיכונית.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את העגבניות, פלפלים, בזיליקום, יין, שאלוט, שום 1/4 אבקת צ ' ילי כפית; להפריש.
מפזרים פילה עם אבקת צ ' ילי נותרת. במחבת גדולה, לבשל פילה בשמן על אש בינונית גבוהה במשך 4-5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, הוספת תערובת עגבניות במהלך 3 הדקות האחרונות של בישול.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.