קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

מחבת לחם תירס מזל טוב חגיגי

מחבת לחם תירס מזל טוב חגיגי
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך בצל, נקניק, ירוק לפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. נסו מחבת לחם תירס מזל טוב חגיגי, מזל טוב Benedicts, ו בהצלחה מרק אפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
1
חותכים את הנקניק לחצי לאורכו; חותכים לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים את הנקניק, הבצל והשום במחבת ברזל יצוק 12 אינץ'; מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד הנקניק הוא השחמה והבצל הוא מתרכך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את האפונה השחורה עיניים, מרק, ירקות, רוטב פלפל חריף; לערבב היטב. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1
מערבבים את החומרים לציפוי בקערה גדולה, ערבוב עד מעורבב.
2
יוצקים את הבלילה סביב קצה תערובת הנקניק במחבת.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים עד לציפוי הוא חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
4
מגישים עם קישוטים רצויים.

מרכיבים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סגול כוכב אגמים עתיקים ריזלינג. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
כוכב סגול אגמים עתיקים ריזלינג
כוכב סגול אגמים עתיקים ריזלינג
ניחוחות של משמשים ואפרסקים לבנים נושאים דרך החיך האמצעי המתוק עם טעמים של משמש מיובש, פירות אבן ודבש. מאוזן על הגימור עם חומציות טבעית.