מחבת ספגטי alla Carbonara עם כרוב
מחבת ספגטי Alla Carbonara עם כרוב יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 876 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, פרמג'יאנ הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו ספגטי Alla Carbonara, ספגטי alla Carbonara, ו ספגטי alla Carbonara (מתכונים דומים).
הוראות
בייקון חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד רוב השומן הוא שניתנו ומתחיל להתבשל, על 5 דקות.
מוסיפים את השאלוט ומבשלים עד ריחני קל מתרכך, על 1 דקה.
מוסיפים את הכרוב ומבשלים, ערבוב, עד כרוב מבשל למטה ומתחיל לפריך, 3 עד 4 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
להעביר כרוב, בייקון, ושאלוט לקערה ולהניח בצד.
באותו סיר, מוסיפים את המרק ואת הפסטה, להתאים את החום כדי לשמור על רתיחה נמרצת, ומבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה, ערבוב מדי פעם כדי להבטיח מקלות כלום. בעוד הפסטה כמעט מוכנה לבישול, מוסיפים את הביצים הגולמיות, הגבינה והפלפל השחור לקייל ולתערובת הבייקון. כאשר הפסטה הסתיימה, להסיר מהחום, להוסיף את תערובת קייל למחבת, ומערבבים במרץ עם כף עץ עד מעובה וקרם. מתבלים היטב עם פלפל שחור ומגישים מיד עם יותר גבינה ופלפל שחור בצד.