קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

מחבת ספגטי alla Carbonara עם כרוב

מחבת ספגטי alla Carbonara עם כרוב
מחבת ספגטי Alla Carbonara עם כרוב יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 876 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, פרמג'יאנ הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו ספגטי Alla Carbonara, ספגטי alla Carbonara, ו ספגטי alla Carbonara (מתכונים דומים).

הוראות

1
בייקון חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד רוב השומן הוא שניתנו ומתחיל להתבשל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את השאלוט ומבשלים עד ריחני קל מתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
מוסיפים את הכרוב ומבשלים, ערבוב, עד כרוב מבשל למטה ומתחיל לפריך, 3 עד 4 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כרובכרוב
4
להעביר כרוב, בייקון, ושאלוט לקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
באותו סיר, מוסיפים את המרק ואת הפסטה, להתאים את החום כדי לשמור על רתיחה נמרצת, ומבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה, ערבוב מדי פעם כדי להבטיח מקלות כלום. בעוד הפסטה כמעט מוכנה לבישול, מוסיפים את הביצים הגולמיות, הגבינה והפלפל השחור לקייל ולתערובת הבייקון. כאשר הפסטה הסתיימה, להסיר מהחום, להוסיף את תערובת קייל למחבת, ומערבבים במרץ עם כף עץ עד מעובה וקרם. מתבלים היטב עם פלפל שחור ומגישים מיד עם יותר גבינה ופלפל שחור בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת