קושירגיל
מוכן ב29 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

מחבת צלע חזיר מהירה וקלה

מחבת צלע חזיר מהירה וקלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מחבת צלע חזיר מהירה וקלה. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . אם יש לכם בצל, שמן, רוטב ויניגרט בלסמי לייט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. מתכונים דומים: מהר, צלע חזיר קלה ומבשלה., מהיר & קל משך חזיר & ארוחת ערב מחבת תירס, ו מהיר & קל משך חזיר & ארוחת ערב מחבת תירס.

הוראות

1
מבשלים צלעות בשמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה 3 דקות. בכל צד או עד השחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר צלעות מחבת; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים בצל, שום, רוזמרין ו 2 כפות. להתלבש למחבת; מערבבים. לבשל 3 דקות., ערבוב מדי פעם. החזר צלעות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים אגסים ורוטב שנותר; מבשלים על בינוני 10 דקות. או עד צלעות נעשות (160F).
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
5
מגישים צלעות עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.