מחבת צרוב כוסברה מצופה בקלה עם חזרת פירה עם בצל מקורמל ודלעת פטיפן מוקרמת
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? מחבת צרוב כוסברה מצופה בקלה עם חזרת פירה עם בצל מקורמל ודלעת פטיפן מוקרם יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1165 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך פטרוזיליה, שמן זית, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית נסו חזרת פירה תפוחי אדמה עם בצל מקורמל, פירה עם בצל קרמל וחזרת, ו בצל קרמל וחזרת פירה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים לאט עד צבע זהב עמוק.
מוסיפים חומץ וקורנית ומתבלים במלח ופלפל, מבשלים 2 דקות יותר. מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים עד רך.
מסננים היטב, מוסיפים חמאה, שמנת כבדה וחזרת, מחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים תפוחי אדמה בקערה ומעל עם הבצל.
מחממים שמן במחבת בינונית.
להוסיף סקווש ו לטגן עד רק מבושל דרך.
מוסיפים חמאה ומבשלים עד שנמסים.
מוסיפים פטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מחבת צרובה בקלה: מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מחממים שמן במחבת גדולה. בקלה העונה משני הצדדים עם מלח ופלפל. לדלות עור בצד בכוסברה.
מניחים בקלה, כוסברה בצד למטה בשמן ו לטגן עד חום זהוב קלות. הפוך את הדגים ומניח בתנור ולהמשיך לבשל במשך 3 עד 4 דקות עד רק מבושל דרך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו