קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

מחבת צרוב עיני בשר עגל עם פרושוטו פונטינה

מחבת צרוב עיני בשר עגל עם פרושוטו פונטינה
פן צרוב עיני בשר עגל עם פרושוטו פונטינן נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 88 גרם חלבון 104 גרם של שומן, וסך הכל 1297 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו סטייקים של צלעות עגל, בשר בקר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, פרושוטו-Fontina Pinwheels, ו פרושוטו, פונטינה ופניני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 170 מעלות F. משמנים תבנית אפייה עם 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
קילו הסטייקים לעובי 1/2 אינץ ' מעל לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
מפזרים כל אחד עם מלח ופלפל ומניחים על תבנית האפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 80 מעלות F, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
ב 2 מחבתות גדולות מעל חום בינוני גבוה, לחלק את הנותרים 2 כפות שמן זית ואת שומן בייקון בין המחבתות והחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
שמן זיתשמן זית
6
מוסיפים 2 סטייקים לכל מחבת ומבשלים 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מניחים את הסטייקים על מתלה תיל מעל תבנית אפייה. למעלה עם פונטינה ולאחר מכן פרושוטו פרוסות, באופן שווה מכסה את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
גבינהגבינה
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
8
התאם את התנור לצלייה נמוכה והנח את המחבת בתנור. לצלות עד prosciutto הוא פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
9
הסר ולאפשר לנוח 5 דקות, מכוסה קלות בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
בכל מחבת סאוט, באופן שווה לחלק את שאלוט ולבשל במשך 2 עד 3 דקות. Deglaze כל אחד עם מחצית מניית הבשר. באופן שווה לחלק את הקורנית ולאפשר להפחית, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
שאלותשאלות
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
שלב את הנוזל למחבת 1, להוסיף את החמאה ולהתאים את התיבול, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מגישים את הסטייקים עם רוטב המחבת ומקשטים עם הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
סטייק.סטייק.
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר