פן צרוב עיני בשר עגל עם פרושוטו פונטינן נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 88 גרם חלבון 104 גרם של שומן, וסך הכל 1297 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו סטייקים של צלעות עגל, בשר בקר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, פרושוטו-Fontina Pinwheels, ו פרושוטו, פונטינה ופניני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 170 מעלות F. משמנים תבנית אפייה עם 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
קילו הסטייקים לעובי 1/2 אינץ ' מעל לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
3
מפזרים כל אחד עם מלח ופלפל ומניחים על תבנית האפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 80 מעלות F, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
ב 2 מחבתות גדולות מעל חום בינוני גבוה, לחלק את הנותרים 2 כפות שמן זית ואת שומן בייקון בין המחבתות והחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
שמן זית
6
מוסיפים 2 סטייקים לכל מחבת ומבשלים 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מניחים את הסטייקים על מתלה תיל מעל תבנית אפייה. למעלה עם פונטינה ולאחר מכן פרושוטו פרוסות, באופן שווה מכסה את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
גבינת פונטינה
גבינה
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מתלה תיל
8
התאם את התנור לצלייה נמוכה והנח את המחבת בתנור. לצלות עד prosciutto הוא פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
9
הסר ולאפשר לנוח 5 דקות, מכוסה קלות בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
10
בכל מחבת סאוט, באופן שווה לחלק את שאלוט ולבשל במשך 2 עד 3 דקות. Deglaze כל אחד עם מחצית מניית הבשר. באופן שווה לחלק את הקורנית ולאפשר להפחית, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשר
שאלות
טימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
שלב את הנוזל למחבת 1, להוסיף את החמאה ולהתאים את התיבול, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מגישים את הסטייקים עם רוטב המחבת ומקשטים עם הפטרוזיליה.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.