והוא יספק כ 50 מנות. מנה אחת מכילה 21 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם להדביק annatto, זיתים ממולאים pimento, צ'ילי סראנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו סטייק מלוח ומחבת אורז, Achiote Rub, ו שמן Achiote (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים רסק אנטו ורוטב. שמור 2 כפות.; יוצקים הנותרים על שרימפס בצלחת זכוכית רדודה. הפעל כדי מעיל שני הצדדים של כל שרימפס. מקררים 30 דקות. להשרות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורק
3
הוסף תערובת רוטב שמורות.
4
מסננים שרימפס, משליכים מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
הוסף שרימפס למחבת; לבשל 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורק
6
להוסיף מרכיבים שנותרו; לבשל 4 עד 5 דקות. או עד שהירקות יהיו רכים ושרימפס יהפכו לורודים, מתערבבים לעתים קרובות.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.