מחבת שרימפס האביב
מחבת שרימפס האביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 457 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לכם סלסה עגבניות, בייקון אוסקר מאייר, תערובת מילוי למעלה תנור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פרגית במחבת, סטייק מחבת אחד ירקות האביב עם חרדל חריף, ו סטייק מחבת אחד ירקות האביב עם חרדל חריף (מתכונים דומים).
הוראות
הוסף אספרגוס לסיר של מים רותחים; לבשל 2 דקות.
ניקוז. מיד לשטוף עם מים קרים עד אספרגוס הוא מקורר לחלוטין; להפריש.
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל, בייקון ורוטב; מערבבים. לבשל 5 דקות. או עד בצל רך בייקון הוא פריך, ערבוב מדי פעם. בינתיים, להכין מלית לפי ההוראות על החבילה.
מערבבים שרימפס לתוך תערובת בצל במחבת; לבשל 5 דקות. או עד שהשרימפס הופך ורוד, ערבוב מדי פעם.
להוסיף סלסה; לערבב היטב. מביאים לרתיחה.
הוסף אספרגוס. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 3 דקות. או עד אספרגוס מחומם דרך.