קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

מחבת שרימפס האביב

מחבת שרימפס האביב
מחבת שרימפס האביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 457 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לכם סלסה עגבניות, בייקון אוסקר מאייר, תערובת מילוי למעלה תנור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פרגית במחבת, סטייק מחבת אחד ירקות האביב עם חרדל חריף, ו סטייק מחבת אחד ירקות האביב עם חרדל חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
הוסף אספרגוס לסיר של מים רותחים; לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
ניקוז. מיד לשטוף עם מים קרים עד אספרגוס הוא מקורר לחלוטין; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
מיםמים
3
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים בצל, בייקון ורוטב; מערבבים. לבשל 5 דקות. או עד בצל רך בייקון הוא פריך, ערבוב מדי פעם. בינתיים, להכין מלית לפי ההוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
בצלבצל
בייקוןבייקון
5
מערבבים שרימפס לתוך תערובת בצל במחבת; לבשל 5 דקות. או עד שהשרימפס הופך ורוד, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
להוסיף סלסה; לערבב היטב. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סלסהסלסה
7
הוסף אספרגוס. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 3 דקות. או עד אספרגוס מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
8
מגישים עם המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה