תפוחי אדמה מסולסלים או גרטן הוא תוספת שמגישה 8. תמורת 1.25 דולר למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -13 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 272 קלוריות . אם יש לכם קמח, שום, טימין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם לחג הפסחא . 5 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 81% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תפוחי אדמה מסולסלים au Gratin , תפוחי אדמה מסולסלים au Gratin , ו- Gratin Dauphinoise (תפוחי אדמה מסולסלים) .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. מרססים תבנית אפייה רדודה בגודל 2 ליטר בתרסיס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זית
ציוד שתשתמש בו
אוזניים תירס בגריל מושלם, גרעינים הוסרו
מרק עוף (תוצרת בית או בחנות נמוכה בנתרן)
3
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש ומבשלים עד שתפוחי האדמה רק רכים, כ-8 דקות.