קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

ביצת פסחא

ביצת פסחא
ביצי הפסחא עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -34 גרם חלבון , 42 גרם שומן , ובסך הכל 688 קלוריות . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ליקר תפוזים, פסלון ארנב, עיגולים בצק עלים מוכנים מראש - אחד בקוטר 11 אינץ' ואחד בקוטר של 1 אינץ', וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג הפסחא . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . עם ציון ספונקולרי של 34% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: ביצת פסחא , ביצת פסחא ו- Easter Egg .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: פסלון ארנב מיניאטורי (עמיד בחום)
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
3
בקערה גדולה מקציפים את החמאה במיקסר ידני עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים סוכר ו"קרמים" אותם יחד עד שהמרכיבים מתאחדים היטב.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
מוסיפים את הביצה והחלמון ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מגרדים מדי פעם את דפנות הקערה כדי לוודא שהכל משתלב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוציאים את הקערה מהמיקסר ומקפלים בעזרת מרית את השקדים, הקמח, תמצית השקדים, תמצית הווניל וליקר התפוזים. מערבבים עד לאיחוד יסודי. מערבבים את פסלון הארנב לתוך המילוי.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
( 23)( 23)
ארנב שלםארנב שלם
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מניחים את העיגול העגול בגודל 11 אינץ' של בצק עלים שטוח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. השתמשו במברשת מאפה כדי להבריש את הקצה עם שטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מברשת מאפהמברשת מאפה
8
שמים את המילוי בתלולית אחידה במרכז הסיבוב ומשאירים את הקצה נקי. הרם בעדינות את העגול בגודל 12 אינץ' והנח אותו מעל המילוי והעגול התחתון כך שהקצוות יתאימו. לחץ כלפי מטה על כל הקצוות כך שטיפת הביצים תשמש כדבק כדי להדביק את החלק העליון והתחתון יחד. בעזרת שיניים של מזלג, "כווץ" סביב הקצוות כדי לסגור את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מברישים את החלק העליון בכל שטיפת הביצים שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
מניחים את העוגה במקרר כדי להתמצק מעט כשהתנור מתחמם, כ-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
מניחים את תבנית האפייה במרכז התנור ואופים עד להזהבה, כ-20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור