תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מחווני סלמון Shoreline ו סלט כרוב פריך. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם שמן canolan, מלח ופלפל, לחמניות ארוחת ערב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו כריספי טונה-עוגות עם סלט הדר, מחווני סלמון וסלט לשניים, ו מחווני סלמון וסלט (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
3
חותכים את הסלמון לריבועים 2 אינץ', כך שאתה מקבל 12 מנות, 2 עד 3 אונקיות לכל חלק.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מפזרים את שני הצדדים של כל ריבוע סלמון עם תיבול פלפל לימון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימון
מיונז, ועוד, לפי הצורך
5
צחצח את סורגי הגריל במגבת נייר ספוגה בשמן קנולה. גריל הסלמון עד רק מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד. בקערה גדולה, לטאטא יחד את החרדל, חומץ יין אדום וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיונז, ועוד, לפי הצורך
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.