קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

מחווני סלמון Shoreline וסלט פריך

מחווני סלמון Shoreline וסלט פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מחווני סלמון Shoreline ו סלט כרוב פריך. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם שמן canolan, מלח ופלפל, לחמניות ארוחת ערב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו כריספי טונה-עוגות עם סלט הדר, מחווני סלמון וסלט לשניים, ו מחווני סלמון וסלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
חותכים את הסלמון לריבועים 2 אינץ', כך שאתה מקבל 12 מנות, 2 עד 3 אונקיות לכל חלק.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מפזרים את שני הצדדים של כל ריבוע סלמון עם תיבול פלפל לימון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5
צחצח את סורגי הגריל במגבת נייר ספוגה בשמן קנולה. גריל הסלמון עד רק מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד. בקערה גדולה, לטאטא יחד את החרדל, חומץ יין אדום וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את הכרוב ואת הבצל הירוק וזורקים למעיל. בקערה קטנה, מערבבים יחד את רוטב הצ ' ילי המתוק ורוטב טרטר עם גבינת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צ ' ילי מתוקרוטב צ ' ילי מתוק
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
רוטב טרטררוטב טרטר
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מורחים על 1 כפית רוטב על שתי צמרות וישבנים של לחמניות מיני.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות מחווןלחמניות מחוון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מניחים ריבוע של סלמון על לחמניה העליון עם סלט כרוב פריך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.