מחווני סלמון Shoreline וסלט פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מחווני סלמון Shoreline ו סלט כרוב פריך. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם שמן canolan, מלח ופלפל, לחמניות ארוחת ערב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו כריספי טונה-עוגות עם סלט הדר, מחווני סלמון וסלט לשניים, ו מחווני סלמון וסלט (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
חותכים את הסלמון לריבועים 2 אינץ', כך שאתה מקבל 12 מנות, 2 עד 3 אונקיות לכל חלק.
מפזרים את שני הצדדים של כל ריבוע סלמון עם תיבול פלפל לימון.
צחצח את סורגי הגריל במגבת נייר ספוגה בשמן קנולה. גריל הסלמון עד רק מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד. בקערה גדולה, לטאטא יחד את החרדל, חומץ יין אדום וסוכר.
מוסיפים את הכרוב ואת הבצל הירוק וזורקים למעיל. בקערה קטנה, מערבבים יחד את רוטב הצ ' ילי המתוק ורוטב טרטר עם גבינת השמנת.
מורחים על 1 כפית רוטב על שתי צמרות וישבנים של לחמניות מיני.
מניחים ריבוע של סלמון על לחמניה העליון עם סלט כרוב פריך.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.