מחימהי עם צ'אטני אננס
Mahimahi עם צ'אטני אננס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 304 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שן שום, סוכר חום, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו האיים הקאריביים Mahimahi עם בננה צ'אטני, Mahimahi בגריל עם אננס Sambal, ו אננס צ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל והבא 4 מרכיבים (דרך שום); מערבבים 1/2 כפית מלח. לבשל 4 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים רום למחבת; מבשלים 20 שניות או עד שהנוזל מתאדה. מערבבים אננס, סוכר, ומיץ; מביאים לרתיחה. מבשלים 15 דקות או עד הנוזל מתעבה.
הסר מהחום; להתקרר מעט. מערבבים בכוסברה.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מפזרים את שני הצדדים של דגים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כפית מלח ופלפל שחור.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 6 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
הערה יין: גם אם אתה בדרך כלל שותה רק יינות יבשים עצם, לעשות יוצא מן הכלל כאן. הצ ' אטני המתוק הזה קורא ליין עם מגע של סוכר. מעט מחוץ לבית יבש 2008 Gewrztraminer ($1
ממחוז מונטריי בקליפורניה (אזור יין שממריא) מלא אפרסק לבן תוסס, תפוח ירוק פיקנטי, יסמין מתוקה, עשבי תיבול ירוקים, וגלידת תפוזים התואמים את המנה הטרופית הזו לפירות, תבלינים ורוח אקזוטית. -- שרה שניידר
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.