מחית בטטות עם סירופ מייפל
אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, בטטות, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פירה מייפל בטטות, המרכיב הסודי (סירופ מייפל): פירה מייפל בטטות, ו בטטות מזוגגות עם סירופ מייפל וליים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 פ פירס כל בטטה כמה פעמים עם מזלג.
מניחים על תבנית אפייה, מכסים בנייר כסף, וצולים עד מכרז, כ 1 שעה.
הסר מהתנור ולתת מנוחה עד מגניב מספיק כדי להתמודד. באמצעות האצבעות שלך, בזהירות לקלף את תפוחי האדמה המתוקים ולמקם בקערה של מעבד מזון.
מוסיפים את החמאה, סירופ מייפל, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מחית עד חלקה.