קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

מחית בטטות עם סירופ מייפל

מחית בטטות עם סירופ מייפל
אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, בטטות, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פירה מייפל בטטות, המרכיב הסודי (סירופ מייפל): פירה מייפל בטטות, ו בטטות מזוגגות עם סירופ מייפל וליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 פ פירס כל בטטה כמה פעמים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים על תבנית אפייה, מכסים בנייר כסף, וצולים עד מכרז, כ 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
הסר מהתנור ולתת מנוחה עד מגניב מספיק כדי להתמודד. באמצעות האצבעות שלך, בזהירות לקלף את תפוחי האדמה המתוקים ולמקם בקערה של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
תנורתנור
4
מוסיפים את החמאה, סירופ מייפל, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפלסירופ מייפל
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
מלחמלח
5
העברה לקערה הגשה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה