מחית דלעת עם גבינת עיזים ואגוזי לוז
דלעת סקווש מוקרם עם גבינת עיזים ואגוזי לוז עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 314 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא חמאה, שמן זית, גבינת עזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מחית דלעת עם גבינת עיזים ואגוזי לוז, פנה עם דלעת סקווש, כרוב וגבינת עיזים {12 שבועות של קישוא חורף}, ו מוקרם תפוחי אדמה, סקווש וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קוביות דלורית ושמן זית בקערה גדולה; מפזרים מלח גס כשר ופלפל טחון וזורקים למעיל.
פרושים קוביות סקווש על תבנית אפייה גדולה. צולים עד רק מכרז ומתחיל חום, ערבוב מדי פעם, כ -35 דקות.
בינתיים, להמיס 3 כפות חמאה במחבת בינונית כבדה על אש בינונית נמוכה.
מוסיפים כרישה פרוסה ומרווה קצוצה; מפזרים מלח ופלפל. Sauté עד מכרז אבל לא חום, על 15 דקות. מעיל 11x7 אינץ ' תבנית אפייה עם הנותרים 1 כף חמאה.
מורחים חצי תערובת כרישה על החלק התחתון של צלחת אפייה מוכנה.
מפזרים חצי סקווש וחצי גבינה. חזור על שכבות עם כרישה, סקווש, וגבינה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
יוצקים קרם באופן שווה על פני gratin.
מפזרים אגוזי לוז קצוצים קלויים.
אופים חשופים עד gratin מחומם דרך קרם מבעבע, על 30 דקות (40 דקות אם בעבר הצונן).
Gratin זה הוא בחירה טובה להובלה כי זה נוסע היטב. או להשלים את המנה בבית (לעטוף אותו בחוזקה כדי לשמור על חם) או לחכות עד שתגיע ליעד שלך להוסיף את הקרם והאגוזים ולאחר מכן לאפות.