קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

מחית דלעת צלויה סקווש

מחית דלעת צלויה סקווש
מחית דלעת צלויה עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 275 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, דבש, קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. נסו 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון, Purée דלעת סקווש, ו מחית דלעת סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 400 F. לקצץ את הקצוות מן הסקווש, ואז חצי לאורכו, להשליך את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
2
להעביר את הסקווש, לחתוך בצד למעלה, גיליון אפייה מצופה קלף או לסכל. מתבלים במלח ופלפל וממלאים בצלצלים, דבש, טימין וחמאה. מכסים את הדלעת בנייר כסף. צלי עד שהתרכך, 45 עד 60 דקות. לחשוף ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. עבודה בקבוצות, לגרוף כמה סקווש ו שאלוט התרככו מהקליפות למעבד מזון. מחית את תערובת הסקווש עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3
העברה לקערה הגשה. חזור עם סקווש הנותרים שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
4
מגישים חמים. (ניתן לכסות ולקרר את המחית עד 48 שעות. כדי לחמם מחדש, לחמם בסיר מכוסה על אש נמוכה במשך 10 דקות.)