קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

מחית כרובית חמה עם חמאה

מחית כרובית חמה עם חמאה
אם יש לך חמאה, פלפל קאיין, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מחית לפת מרוחה בחמאה, מחית לפת מרוחה בחמאה, ו כרובית עם פירורים בחמאה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
2
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפרחים כרובית עד במכרז, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז היטב.
4
מורחים את הכרובית על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
5
אופים במשך כ 5 דקות, כדי לייבש אותו.
6
בסיר קטן, לשלב את השמנת הכבדה עם החמאה ולהביא לרתיחה מעל חום מתון רק עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
7
עבודה בקבוצות, מחית את הכרובית בבלנדר עם תערובת קרם חם; להעביר את מחית לקערה בינונית מיקרוגל בטוח. מתבלים במלח וקיין. ממש לפני ההגשה, לחמם את מחית במיקרוגל במרווחים של 1 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך