מחית כרובית חמה עם חמאה
אם יש לך חמאה, פלפל קאיין, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מחית לפת מרוחה בחמאה, מחית לפת מרוחה בחמאה, ו כרובית עם פירורים בחמאה.
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפרחים כרובית עד במכרז, על 7 דקות.
מורחים את הכרובית על תבנית אפייה גדולה.
אופים במשך כ 5 דקות, כדי לייבש אותו.
בסיר קטן, לשלב את השמנת הכבדה עם החמאה ולהביא לרתיחה מעל חום מתון רק עד החמאה נמסה.
עבודה בקבוצות, מחית את הכרובית בבלנדר עם תערובת קרם חם; להעביר את מחית לקערה בינונית מיקרוגל בטוח. מתבלים במלח וקיין. ממש לפני ההגשה, לחמם את מחית במיקרוגל במרווחים של 1 דקות, ערבוב מדי פעם.