מחית שורש סלרי
אם יש לכם שורש סלרי, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מחית שורש סלרי, מחית שורש סלרי, ו שורש סלרי ומחית תפוחי אדמה.
הוראות
סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה (1 כף מלח על כל 2 ליטרים של מים).
לקלף קוביית שורש הסלרי, להרתיח עד רך: בעוד המים מגיעים לרתיחה, לקלף את שורשי הסלרי עם סכין.
חותכים את שורשי הסלרי לחתיכות 1 אינץ'.
מרתיחים במשך 25-30 דקות, עד רך.
מסננים את הסיר, קיטור שורש הסלרי:
מסננים את הסיר, להחזיר את שורשי הסלרי לסיר לכיריים על נמוך. לכסות ולתת את שורשי הסלרי קיטור לרגע או, רועד את המחבת קצת כדי למנוע דבק.
מוסיף את החלב או שמנת, חמאה וקמצוץ נדיב של מלח ומחית עם מחית תפוחי אדמה עד שהוא חלק כמו שאתה אוהב את זה.
מוסיפים מלח לפי הטעם ומקשטים עם עלי שורש הסלרי, אם משתמשים.