מחית שורש סלרי ותפוחי אדמה
מחית שורש תפוחי אדמה וסלרי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 67 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, מיץ לימון, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו שורש סלרי ומחית תפוחי אדמה, מחית שורש סלרי ותפוחי אדמה, ו שורש סלרי ומחית תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סלריאק בקערה. מכסים במים קרים; מערבבים במיץ לימון.
הניחו לעמידה בעת הכנת שאר החומרים.
מניחים תפוחי אדמה וסלריאקים בסירים נפרדים; מכסים במים קרים.
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח לכל סיר; מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל עד ירקות הם מאוד רך, על 30 דקות עבור תפוחי אדמה ו 15 עד 20 דקות עבור סלריאקים.
מסננים סלריקים. דופק במעבד מזון עד חלקה.
מסננים תפוחי אדמה, לחזור לסיר ולהוסיף סלריאקים, חלב וחמאה. מחית עם מחית תפוחי אדמה או לשים דרך ricer. מתבלים במלח ופלפל.