מחית שעועית מונג קלויה
פורי שעועית מונג קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 378 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות אם יש לך ghee, צ'ילי כגון תאילנדי, ג' ינג'ר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Togue guisado עם lechon kawali (נבטי שעועית מונג מערבבים ומטגנים עם חזיר קלוי פריך), שורשים קלויים ופרה שעועית לימוני, ו פטריות צלויות על מחית שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
יבש צלוי דאל ב ווק על חום גבוה בינוני, ערבוב כל הזמן, 3 דקות. להפחית את החום נמוך בינוני ולהמשיך לצלות יבש, ערבוב כל הזמן, עד דאל הופך חום בינוני ונותן את ארומה אגוזים, על 6 דקות.
לשטוף דאל בכמה שינויים של מים בקערה גדולה (שעועית חמה תגרום קיטור) כדי להסיר כל זיהומים, ולאחר מכן לנקז מסננת.
להביא 3 כוסות מים לרתיחה בסיר כבד 3 ליטר.
מוסיפים דאל ומחזירים מים לרתיחה, ואז מפחיתים חום ומבשלים, מכוסים, מערבבים מדי פעם, עד שדאל רך, 35 עד 40 דקות. Pulse דאל עם מלח וסוכר במעבד מזון עד מעורבב, הוספת מספיק מי כוס הנותרים לעשות purée מרקי.
חותכים חריץ 1 אינץ 'לאורכו באמצע כל צ' ילה.
מחממים גהי עם זרעי כמון ועלי דפנה בווק או מחבת כבדה גדולה על חום גבוה עד שהזרעים מתחילים לגמגם ולשחרר את הארומה שלהם, 15 עד 30 שניות.
מוסיפים צ 'ילי וג' ינג ' ר ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
יוצקים בזהירות דאל (תערובת תתזה) ולהביא לרתיחה, ערבוב, ואז מיד להסיר מן החום. (אל תאכלו עלי דפנה. צ ' ילי אפשר לאכול אבל חם מאוד.)
* זמין בשווקים הודיים וkalustyan של (212-685-3451).