מחית תפוחי אדמה קלאסית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מחית תפוחי אדמה קלאסי. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם שמנת, חלב, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מחית תפוחי אדמה קלאסית, מחית תפוחי אדמה קלאסית, ו מחית תפוחי אדמה קלאסית (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים את תפוחי האדמה, לחתוך לשניים, ומניחים במחבת, ואז מכסים במים מלוחים קרים. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה נופלים מהמזלג כאשר פירסינג, כ -20 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה. בעדינות הקש את תפוחי האדמה דרך מסננת (או מעתיק תפוחי אדמה) לתוך קערה גדולה, באמצעות מרית גומי.
מערבבים בחמאה, חלב, שמנת חמוצה, מלח ופלפל ומערבבים כדי להתמזג.
הוסף כף או 2 יותר של חלב חם, אם יש צורך להשיג את העקביות הרצויה. מלח ופלפל בנדיבות ומגישים.