קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

מחליקי צבי ניו זילנדיים עם ריבת צ'ילה עגבניות

מחליקי צבי ניו זילנדיים עם ריבת צ'ילה עגבניות
מחווני בשר צבי בניו זילנד עם ריבת צ'ילה עגבניות עשויים להיות רק ההר ד' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 555 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון חינם חלב זה משרת 12 . גשו לסופר וקנו עגבניות, רוטב דגים, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. נסו סליידרים של בשר צבי, ריבת עגבניות מתוקה ומתובלת, ו ריבת עגבניות שרי אצווה קטנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את הבקר, הצבי, השמן, המלח, הקינמון, האורגנו, הפלפל והפטרוזיליה בקערת ערבוב. השתמש בכף, מרית או בידיים שלך כדי למזג אותה היטב. יוצרים את הבשר לשנים עשר מחוונים של 3 אונקיות, ומכניסים למקרר עד זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בשר צביבשר צבי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
מברישים את המחוונים בשמן זית ומבשלים על גריל חם מאוד שחומם מראש או במחבת טפלון למשך 1 עד 2 דקות מכל צד. אל תבשלו יתר על המידה! בשר רזה מקסים זה מוגש בצורה הטובה ביותר נדיר או בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים את מחווני הצבי בגריל על לחמניה, מעליהם ריבת צ ' ילה עגבניות ומכסים בחלקו העליון של הלחמניה. סיים על ידי שיפוד קורניצ ' ון והנעת השיפוד דרך הלחמניה העליונה, המחוון והלחמנייה התחתונה כדי לשמור עליהם שלמים וקלים לאכילה. חזור עם כל המחוונים.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מניחים את המחוונים על מגש ולא לבזבז זמן מקבל אותם לאורחים שלך לתוך הפה שלך!
5
שלב את העגבניות, הסוכר, החומץ, רוטב הדגים, השום, הצ 'ילי והג' ינג ' ר בסיר. מביאים את התערובת לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים כ 2 שעות, תוך ערבוב כל הזמן כדי לוודא שהוא לא לחרוך בתחתית. לאפשר את עבה, מבריק תבלין להתקרר לטמפרטורת חדר, ושומרים במקרר עד צורך. הערה של קוק: זה יעשה יותר מהנדרש, אבל הרוטב הזה הוא ממכר במתינות ואתה תהיה שמח לקבל קצת מוחבא במקרר שלך עבור כל בשר בגריל, דגים או סרטנים. זה נמשך למעלה מחודש כאשר הוא מאוחסן כראוי במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט