מחנק שזיפים
מחנק שזיפים הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 799 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, ליקר קרם דה קסיס, שיבולת שועלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מחנק שזיפים פלדה לחתוך שיבולת שועל {+המנסרה האדומה של בוב בגידה}, קראנץ '- קראנץ': שבוע של (לעשות קדימה) סלטי האביב בצנצנות, ו טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
עבור הפרי, בקערה גדולה, לשלב את השזיפים, סוכר חום, קמח, וקסיס.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה רדודה 12 על ידי 8 אינץ'.
לציפוי, לשלב את הקמח, סוכר מגורען, סוכר חום, מלח, שיבולת שועל, אגוזי מלך, חמאה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה.
מערבבים על מהירות נמוכה עד התערובת מתפוררת והחמאה היא בגודל של אפונה. לפזר באופן שווה על תערובת שזיף.
אופים את מחנק השזיפים במשך 40 עד 45 דקות, עד שזיפים מבעבעים והחלק העליון הוא השחמה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם גלידה.