מטבל אדממה פיקנטי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו לטבול אדממה חריף. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה מן האוכלרשת יש 3 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. גשו לסופר וקנו שום, צ'יפס פיתה, כוסברה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה די גרוע. נסו מטבל גבינת פטה חם פיקנטי, מיסו אדממה פיקנטי, ו אדממה שום חריף (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית על אש בינונית צולים את השום, הופכים לעיתים קרובות, עד לקבלת צבע חום בהיר, כ-15 דקות.
הסר מן החום, מגניב, ולאחר מכן להחליק את העור. הניחו בצד.
מביאים 8 כוסות מים לרתיחה בסיר ושחרר את השעועית. מחזירים לרתיחה ומבשלים 5 דקות. שמרו 3/4 כוס ממי הבישול לפני הניקוז.
מסננים את השעועית ומצננים.
מעבירים את השום למעבד מזון וקוצצים גס.
מוסיפים את השעועית, פלפל הקאיין, הכמון, המלח, הפלפל ומעבדים במעבד המזון.
מוסיפים את שמן הזית, מיץ הליים והכוסברה והדופק לשילוב.
מוסיפים את המים השמורים מעט בכל פעם תוך כדי עיבוד עד לקבלת תערובת חלקה (יתכן שלא תצטרכו להוסיף את כל המים). השתמש שבבי פיתה לטבילה.