מטבל ארטישוק פלורנטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טבילה ארטישוק פלורנטין. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 819 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך תרד, שיני שום, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מטבל סרטן ארטישוק, אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, ו מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון.
הוראות
מסננים תרד; לחץ בין שכבות של מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
שלב תרד, לבבות ארטישוק, ואת 5 המרכיבים הבאים בקערה, ערבוב טוב. כף לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 11" x 7".
מערבבים פירורי לחם וחמאה; מפזרים על תערובת תרד.
אופים, חשוף, ב 375 במשך 25 דקות.
מגישים עם קרקרים שונים, צ ' יפס בייגל, או מקלות לחם.
הערה: כדי לקבל 1 1/2 כוסות פירורי לחם צרפתי, לקרוע חתיכת באגט. דופק במעבד מזון עד פירורים גס טופס. למדוד פירורים, לקרוע את נתח אחר, וחזור על הליך עד שאתה מקבל 1 1/2 כוסות.