מטבל ארטישוק תרד מעושן
גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, גבינת שמנת, צ'יפס טורטייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון, ו מטבל ארטישוק תרד מעושן.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את התרד במסננת ולסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר; להפריש.
קוצצים את הארטישוקים לחתיכות בגודל ביס.
בקערה גדולה, מוסיפים את התרד, ארטישוקים, 1/2 כוס פרמזן, גאודה, מוצרלה, שום, פתיתי פלפל אדומים, זרעי כוסברה, מיונז, שמנת חמוצה וגבינת שמנת ומערבבים עד בשילוב.
יוצקים לתוך צלחת אפייה, העליון עם הנותרים 2 כפות פרמזן ואופים עד הקצוות הם מבעבעים וזהב בהיר חום, על 25 דקות.
אפשר לטבול להתקרר מעט לפני ההגשה עם שבבי טורטייה.
* הערה של קוק: דרך מהירה להפשיר תרד: מיקרוגל במשך 3 דקות, מכוסה.