קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

מטבל בצל מטוגן עם קטשופ בלסמי

מטבל בצל מטוגן עם קטשופ בלסמי
צריך תוספת טבעונית? מטבל בצל מטוגן עם קטשופ בלסמי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 120 גרם של שומן, וסך הכל 1215 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. אם יש לכם מלח, פלפל קאיין, בצל ג'מבו כגון vidaliaוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קטשופ בלסמי, איך להכין קטשופ בלסמי משלך, ו פרמזן בופאלו בורגר עם קטשופ בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל שום בשמן בסיר כבד 2-3 ליטר על חום בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים חומץ ומרתיחים על חום בינוני עד מעט מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3
מערבבים בקטשופ, סוכר, חרדל, ציפורן, allspice, קאיין (אם משתמשים), ומלח ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות, עד שהוא עבה מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
להעביר לקערה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מחממים תנור ל-200 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא יחד קמח, סודה, ומלח בקערה עד חלקה. חותכים את שני הקצוות של בצל ולאחר מכן לקלף אותו. בצל חצי אורך, ואז לחתוך לאורכו לתוך 3/4 אינץ ' רחב פלחי. פרוסות נפרדות לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים שמן 2 אינץ ' בסיר כבד של 4 עד 5 ליטר מעל חום בינוני עד שהוא רושם 185° על מדחום.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
עבודה בקבוצות של כ 8, לזרוק טריזי בצל בבלילה עד מצופה. הרם חתיכות בצל מתוך הבלילה אחד בכל פעם, לתת לבלילה עודפת לטפטף, ולהעביר בזהירות לשמן חם. מטגנים בצל dippers, פונה עם כפית מחוררת, עד הזהב, על 2 דקות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת כדי לנקז. (להחזיר שמן 365°f בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מפזרים מטבלים במלח בעודם חמים ומתחממים על תבנית אפייה מעוטרת בתנור עד שכל הבצלים מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
* הקטשופ הבלסמי שומר מקורר במיכל אטום ללא הגבלת זמן. ניתן להשתמש בו במקום קטשופ רגיל.* כמו כל המאכלים המטוגנים, הבצלים הם הטובים ביותר כאשר נאכלים זמן קצר לאחר הטיגון •אבל שאריות ניתן לקרר לחלוטין, ולאחר מכן מסודרים בשכבה אחת במחבתות חד פעמיות מרופדות בכמה שכבות של מגבות נייר, ומכוסים באופן רופף בנייר כסף. צונן בן לילה, ולאחר מכן לארגן מטבלים בשכבות בודדות על גיליונות אפייה גדולים ואופים בתנור 177° עד חם ופריך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות