מטבל בצל קרמל חם עם בייקון וגרוייר
מטבל בצל קרמל חם עם בייקון וגרוייר נטול גלוטן, מתאבנים. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו מיונז, שמן צמחי, חומץ שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: בצל מקורמל, Gruyère, וממרח בייקון, חם Gruyere, בייקון ומטבל בצל Caramelized, ו בצל מקורמל, Gruyere + פלפל בייקון פיצה מחיטה מלאה.
הוראות
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, סוכר ומלח; מבשלים, מערבבים מדי פעם, 8 דקות או עד שהבצל מתרכך ופשוט מתחילים להפוך לזהב. להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 20 דקות או עד בצל להפוך חום זהוב עמוק. מערבבים בחומץ, גירוד תחתית מחבת למחבת deglaze. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חומץ מצטמצם בחצי. מערבבים ב קורנית.
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 8 עד 10 דקות או עד פריך.
ניקוז על מגבות נייר; דק להתפורר.
מערבבים את הגבינה ואת הבא 3 מרכיבים בקערה בינונית. מערבבים בצל ובייקון.
מעבירים לתבנית אפייה של 2 כוסות.
אופים 20 דקות או עד בועות תערובת העליון הוא זהב קל.