מטבל דק בעל שש שכבות
זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. נסו טבלת שכבה הודית 7, כריך סלים ג'ים בדרך שלי, ו ביצים סלים ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום, השעועית ואת רסק צ ' ילי וחום עד ריחני, על 3 דקות. באמצעות מחית תפוחי אדמה או מזלג, מועך את השעועית.
הסר מהחום, להוסיף 2 כפות מים מחית עד חלק במקצת.
מורחים בתבנית תבשיל זכוכית 2 ליטר.
לפזר את הגבינה על השעועית. חצי בור האבוקדו; לגרוף את הבשר לקערה ומחית עם 1 כפית מלח ומיץ לימון.
מורחים את האבוקדו על הגבינה.
שמור כמה בצל ירוק, כוסברה וחלפיניו לקישוט. דופק את היוגורט עם הבצל הירוק שנותר, כוסברה וחלפיניו בבלנדר או מעבד מזון.
מורחים על האבוקדו. למעלה עם החסה. מתבלים את העגבניות עם כפית מלח נוספת ומפזרים את החסה. למעלה עם בצל ירוק שמורות, כוסברה וחלפיניו.
מרכיבים
2אבוקדו בשל, הס רצוי850אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית אדומה, סחוטה ושטיפה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טרייה2ציפורןשום, קצוץ בערך2(יכול להיות או להרחיק)רסק צ'ילי או הרוטב החריף האהוב עליך1חלפיניו, נבקע ופרוס דק10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר2(יכול להיות או להרחיק)מיץ לימון טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת צ'דר דלת שומן גרוסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולה3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיוגורט דל שומן, עדיף יווני4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחסה מרוסקת טחונה5בצל ירוק, לבן וירוק חלקים, פרוס דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת צ'דר גרוסה וחדה31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעגבניות בינוניות בשלות, חתוכות לקוביות