קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות33
מגזין

מטבל סלסה שעועית

מטבל סלסה שעועית
מטבל סלסה שעועית יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 3 . אם יש לך מלח, מיץ לימון, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלסה שעועית אדומה, סלסה תלת-פעמית, ו מטבל שעועית סלסה.

הוראות

1
תהליך הראשון 4 מרכיבים במעבד מזון עד קצוץ גס.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים שעועית, מיונז ומיץ לימון, ומעבדים עד חלקה, עוצרים כדי לגרד את הצדדים. כף לתוך צלחת עגולה 9 אינץ רדוד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
תהליך סלסה במעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים. כף למרכז תערובת שעועית. משוך את הנקודה של מפרט עץ דרך סלסה לכיוון קצה המנה כדי ליצור עיצוב starburst.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות Starburstסוכריות Starburst
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר עם שבבי טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
5
מקשטים, אם תרצה.
6
הערה: אנחנו מעדיפים סלסה חמה.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

רוטב טבילה ניתן לזווג עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא רוז תוסס חידה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
חידה נוצצת עלה
חידה נוצצת עלה
גוון זהוב ורוד זוהר עם נימות אפרסק מחממות, היין הזה נפתח עם ניחוחות בהירים של תות, אפרסק בשל בקושי, פרחי בר טריים וממתקים קשים. טעמיו משקפים את ניחוחותיו, עם הערות נוספות של אבטיח וקמצוץ בננה. הכניסה כוללת פופ של חומציות תוססת, אשר מתפתח לעגלגלות רכה. הטעם של גויאבה ומנגו להוסיף טוויסט טרופי לסיום ארוך, מפתה.