מטבל פיצה חם
מטבל פיצה חם עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון ידידותי fodmap יש 117 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זיתים, נקניק פפרוני, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו מטבל עוף חם נאשוויל, מטבל פיצה, ו רוטב פאדג'חם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את גבינת השמנת, אורגנו, פטרוזיליה ובזיליקום.
תערובת מורחת בתחתית צלחת פאי 9 אינץ', או צלחת מיקרוגל-בטוח רדודה.
מפזרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה ו 1/2 כוס גבינת פרמזן על גבי תערובת גבינת שמנת.
מורחים את רוטב הפיצה על כל.
מפזרים גבינה נותרת, ואז למעלה עם פלפל ירוק, פפרוני ופרוסות זית. כיסוי, ומיקרוגל במשך 5 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto