קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

מטבל פיצה מהיר

מטבל פיצה מהיר
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל מטבל פיצה מהיר. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם גבינת מוצרלה, פלפלים, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: מטבל פיצה, פיצה בראנץ ' מהירה, ו כריכי פיצה מהירים.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מקציפים גבינת שמנת 1/2 כוס פרמזן עם מיקסר עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מורחים על החלק התחתון של צלחת פאי 9 אינץ'. למעלה עם רוטב פיצה, מוצרלה, נשאר פרמזן ופלפלים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
4
אופים 20 דקות. או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מגישים עם קרקרים שונים או מקלות לחם.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto