מטבל פסטו-חצילים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טבילה פסטו חצילים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 199 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך עלי בזיליקום, שום, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מטבל חציל מעושן, מטבל חציל מעושן, ו כריך חצילים פסטו.
הוראות
לשטוף חצילים; לקצץ ולהשליך קצה גזע. לשטוף עגבנייה הליבה.
חותכים את שניהם לפרוסות 1/2 אינץ'.
מברשת שני הצדדים של כל פרוסה עם שמן זית.
מניחים פרוסות חצילים ועגבניות בשכבה אחת על שני גיליונות אפייה. מטאטאים 6 אינץ ' מחום (גיליון אחד בכל פעם), הפיכת פרוסות עם מרית רחבה, עד חצילים הוא השחמה משני הצדדים ועגבניות רכות, על 10 דקות בסך הכל לסדין.
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
במעבד מזון, מערבולת בזיליקום ושום עד קצוץ דק.
מוסיפים חצילים ועגבניות ודופק עד שהירקות קצוצים בגסות.
כפית לתוך קערה ומערבבים מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם.
מקשטים העליון של מטבל עם גבינת פטה ומגישים עם פיתות לחמים לטבילה (ראה הערה לעיל), או לטבול כיסוי וצינה עד 1 יום.