קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

מטבל פסטו-חצילים

מטבל פסטו-חצילים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טבילה פסטו חצילים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 199 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך עלי בזיליקום, שום, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מטבל חציל מעושן, מטבל חציל מעושן, ו כריך חצילים פסטו.

הוראות

1
לשטוף חצילים; לקצץ ולהשליך קצה גזע. לשטוף עגבנייה הליבה.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים את שניהם לפרוסות 1/2 אינץ'.
3
מברשת שני הצדדים של כל פרוסה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים פרוסות חצילים ועגבניות בשכבה אחת על שני גיליונות אפייה. מטאטאים 6 אינץ ' מחום (גיליון אחד בכל פעם), הפיכת פרוסות עם מרית רחבה, עד חצילים הוא השחמה משני הצדדים ועגבניות רכות, על 10 דקות בסך הכל לסדין.
מרכיבים שתצטרך
5
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
6
במעבד מזון, מערבולת בזיליקום ושום עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים חצילים ועגבניות ודופק עד שהירקות קצוצים בגסות.
מרכיבים שתצטרך
8
כפית לתוך קערה ומערבבים מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
9
מקשטים העליון של מטבל עם גבינת פטה ומגישים עם פיתות לחמים לטבילה (ראה הערה לעיל), או לטבול כיסוי וצינה עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך