מטבל רוקפלר עם צדפות שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל צדפות שמנת רוקפלר לטבול. מתאים ל-18 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 72 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת בת 3 פחות שומן, חלב שהתאדה, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות רוקפלר, צדפות רוקפלר, ו צדפות רוקפלר (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים את פרוסות בגט על 2 דפי אפייה; אופים פרוסות בגט ב 375 במשך 8 דקות או עד פריך.
מניחים 1/2 (1-אונקיה) פרוסת לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גסים למדוד 1/4 כוס.
מסננים את הצדפות במסננת מעל קערה, שומר 2 כפות נוזל צדפות.
מניחים את הצדפות על מחבת מטאטא, ומטגנים 7 דקות או עד הקצוות של צדפות להתכרבל. מגניב וקצוץ.
מניחים בצל, סלרי ופטרוזיליה בבלנדר או מעבד מזון, ומעבדים עד קצוץ דק.
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים תערובת בצל; מטגנים 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים תרד; מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים צדפות, 1/4 פירורי לחם כוס, 2 כף צדפות נוזלי, גבינות, ואת שאר החומרים; לבשל 2 דקות או עד היטב מעורבב, ערבוב כל הזמן.