זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו מיונז, מלח, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכונים דומים: מטבל עוף חם נאשוויל, מטבל צ'ילי עוף גבינה, ו מטבל תירס חוות בייקון.
הוראות
1
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני-גבוה, מוסיפים את התירס, מטגנים עד שהתירס מתחיל להפוך לחום זהוב, בערך 5 דקות, ומניחים בצד.ממיסים את החמאה במחבת על פני חום בינוני-גבוה מוסיפים את הבצל, ופלפל וטחון עד שהבצל רך, כ-3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל הירוק, חלפיניו ושום וטחון עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®
3
מערבבים את התירס, בצל, פלפלים, מיונז, גבינות וקיין בקערה, שומר חלק מהגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים את התערובת לתוך תבנית אפייה העליון עם גבינה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
אופים בתנור שחומם מראש 177° עד מבעבע בצדדים וחום זהוב על גבי, כ 10-20 דקות.