זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו מיונז, מלח, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכונים דומים: מטבל עוף חם נאשוויל, מטבל צ'ילי עוף גבינה, ו מטבל תירס חוות בייקון.
הוראות
1
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני-גבוה, מוסיפים את התירס, מטגנים עד שהתירס מתחיל להפוך לחום זהוב, בערך 5 דקות, ומניחים בצד.ממיסים את החמאה במחבת על פני חום בינוני-גבוה מוסיפים את הבצל, ופלפל וטחון עד שהבצל רך, כ-3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל הירוק, חלפיניו ושום וטחון עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מערבבים את התירס, בצל, פלפלים, מיונז, גבינות וקיין בקערה, שומר חלק מהגבינה.