מטבל תרד חם-ארטישוק
נסו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, מטבל תרד וארטישוק אפוי, ו מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים צלחת תבשיל עם תרסיס nonstick.
מחממים את התרד במיקרוגל על גבוה במשך 5 דקות וסוחטים יבש.
מסננים את לבבות הארטישוק וקוצצים בגסות במעבד מזון.
מערבבים את כל החומרים למעט גבינת ג ' ק בקערה גדולה. מערבבים היטב.
לגרד לתוך תבשיל תבשיל מוכן ומפזרים את גבינת ג ' ק על גבי.
העברה לצלחת שפשוף ולשמור על חום מעל להבה נמוכה.