קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות18
דיאטותללא גלוטן
אירועיםסופרבול
מגזין

מטבל תרד חם-ארטישוק

מטבל תרד חם-ארטישוק
נסו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, מטבל תרד וארטישוק אפוי, ו מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים צלחת תבשיל עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את התרד במיקרוגל על גבוה במשך 5 דקות וסוחטים יבש.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מסננים את לבבות הארטישוק וקוצצים בגסות במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מערבבים את כל החומרים למעט גבינת ג ' ק בקערה גדולה. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
לגרד לתוך תבשיל תבשיל מוכן ומפזרים את גבינת ג ' ק על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
6
אופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
העברה לצלחת שפשוף ולשמור על חום מעל להבה נמוכה.
8
מגישים עם שבבי בייגל.
מרכיבים שתצטרך
בייגל צ ' יפסבייגל צ ' יפס