תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לטבול תרד-Ricotta. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך בצל, שמן זית, קרקרים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 6 דקות. מתכונים דומים: מטבל תרד וארטישוק אפוי, קציץ תרד אפוי, ו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת גדולה, מחממים שמן על אש בינונית. כאשר שמן מנצנץ, להוסיף צנוברים ומבשלים עד שהם עושים רעש popping ולהתחיל חום, על 1 דקה. מערבבים שום ובצל ומתבלים היטב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
צנוברים
שום
בצל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
העברת תערובת בצל למעבד מזון מצויד להב, להוסיף מרכיבים שנותרו, ולעבד עד חלקה. לטעום ולהתאים תיבול, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
בצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מגישים עם לחם שטוח, פלחי פיתה קלויים, או קרקרים lavash לטבילה.