מוסיפים בשר בקר טחון, נקניק איטלקי, רוטב מרינרה 1 כוס, ביצים, שום, תיבול איטלקי, פתיתי פלפל אדום ומערבבים עד שילוב יסודי. טופס לתוך 16 כדורי בשר גדולים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
נקניק איטלקי
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תערובת עוגה טבעית באריזה
4
מחממים 1 כוס שמן זית בסיר גדול או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. לבשל קציצות עד השחמה, כ -10 דקות.
מוסיפים יין מרסלה, מלח ופלפל שחור; מבשלים עד שהיין מתאדה ובצל הופך לזהב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
מורחים כל לחמניה hoagie עם 1/4 כוס mascarpone גבינה 1 כף שום ריחן להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
Hoagie Bun
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
11
מניחים ארבעה כדורי בשר וכפית של רוטב מרינרה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
12
מפזרים כל כריך עם 1 גבינת מוצרלה כוס.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
13
מניחים כריכים על תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש עד הגבינה נמסה לחמניות קלויים, על 5 דקות. למעלה כל כריך עם 1/4 של תערובת בצל; לקשט כל כריך עם 2 כפות של בזיליקום ו 2 כפות של גבינת פרמזן.