מטחנת כדורי בשר
. נסו טורקיה קציצה מטחנת, מטחנה איטלקית, ו Stakhouse " Grinder (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
מערבבים פירורי לחם רכים, פירורי לחם יבשים וחלב בקערה גדולה ומאפשרים להשרות עד שפירורי הלחם סופגים את רוב החלב, כ -10 דקות.
מוסיפים בשר בקר טחון, נקניק איטלקי, רוטב מרינרה 1 כוס, ביצים, שום, תיבול איטלקי, פתיתי פלפל אדום ומערבבים עד שילוב יסודי. טופס לתוך 16 כדורי בשר גדולים.
מחממים 1 כוס שמן זית בסיר גדול או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. לבשל קציצות עד השחמה, כ -10 דקות.
מעבירים לתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, כ -10 דקות.
להביא 1 רוטב מרינרה כוס לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים קציצות מבושלות וחום דרך, כ 5 דקות.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מבשלים ומערבבים בצל, פלפל אדום ופלפל סראנו בשמן החם עד שהבצל מתרכך, 5 עד 6 דקות.
מוסיפים יין מרסלה, מלח ופלפל שחור; מבשלים עד שהיין מתאדה ובצל הופך לזהב, כ -10 דקות.
מורחים כל לחמניה hoagie עם 1/4 כוס mascarpone גבינה 1 כף שום ריחן להפיץ.
מניחים ארבעה כדורי בשר וכפית של רוטב מרינרה על גבי.
מפזרים כל כריך עם 1 גבינת מוצרלה כוס.
מניחים כריכים על תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש עד הגבינה נמסה לחמניות קלויים, על 5 דקות. למעלה כל כריך עם 1/4 של תערובת בצל; לקשט כל כריך עם 2 כפות של בזיליקום ו 2 כפות של גבינת פרמזן.