תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מטחנת נקניק איטלקית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1364 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 108 גרם שומן. . אם יש לכם שמן זית, קישורי נקניק, גבינת מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית נסו מטחנה איטלקית, סופרימו Hoagie איטלקי (משנה או מטחנה), ו בוסטון מטחנת נקניק (או כריך צוללת) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה; מוסיפים נקניקיות ומבשלים עד שכבר לא ורוד בפנים, 10 עד 12 דקות.
מניחים רוטב מרינרה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה; לבשל עד התחמם, על 5 דקות. הפחיתו את החום לנמוך והישארו חמים עד שהכריכים יהיו מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מבשלים ומערבבים בצל, פלפל אדום, פלפל חלפיניו ופלפל קרן עיזים בשמן החם עד שהבצל מתרכך ומתחיל להפוך לזהב, 7 עד 8 דקות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Spalletti קיאנטי ריזרב Poggio Reale. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.