מיונז בצל מודרני עם כרישה, לארדונים, ו Oeuf Mollet מ ' דניאל
מיונז בצל מודרני עם כרישה, לארדונים, ו Oeuf Mollet מ ' דניאל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 363 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. אם יש לך ביצים, שמן זית, כרישה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: מיונז בצל מודרני עם כרישה, לארדונים, ורכיכות Oeuf, Light Salade Aux Lardons, ו Salade Lyonnaise.
הוראות
לטבול את כבדי העוף בחלב ולספוג לילה במקרר. מסננים יבש לטפוח עם מגבת נייר.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לטבול את הביצים ומרתיחים במשך 6 דקות. מסננים ומקלפים את הביצים מתחת למים זורמים קרים.
דק פרוסה 1 גזר לחתוך את הפרוסות לתוך julienne דק.
מקלפים את העלים החיצוניים הקשים מן הכרישה ולחצות אותם לאורך, החל 1/2 אינץ ' מבסיסם כדי לשמור אותם ללא פגע. יש לשטוף אותם במים קרים כדי לשטוף כל חול מהשכבות שלהם. צרור כרישה ולקשור יחד עם חוט הקצב.
מניחים בסיר גדול עם הגזרים הנותרים, עלה המפרץ, טימין לכסות עם מים מלוחים קרים. מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות, או עד שהגזר רך. מסננים, וזורקים את הקורנית ועלה דפנה.
להעביר את הגזר לבלנדר עם 5 כפות מים, חרדל, וחומץ. מחית עד חלקה, ואז להזרים בשמן זית עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל.
להתיר את הכרישה, לטפוח יבש עם מגבות נייר, מברשת אותם עם רוטב גזר; מפזרים מלח ופלפל.
במחבת sauté גדולה מעל חום בינוני, לצרוב את הבייקון משני הצדדים עד פריך, על 6 דקות בסך הכל. מסננים את כל אבל 1 כף שומן, להעביר את הבייקון ללוח חיתוך, לחתוך את הרצועות לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'. עונדים את כבדי העוף מכל הצדדים במלח ופלפל. להחזיר את מחבת sauté עם שומן בייקון לחום גבוה ולהוסיף את הכבדים בשכבה אחת. לצרוב את הכבדים משני הצדדים עד מבושל דרך אבל עדיין ורוד בהיר במרכז, על 5 דקות בסך הכל. לגרוף על קרש חיתוך ולחתוך את הכבדים לשניים.
כפית את ויניגרט גזר למרכז של 6 צלחות סלט העליון כל אחד עם כרישה מתובלת החוצה fanned ו 1 ביצה. מחלקים את הבייקון, כבדי עוף, גזר ג ' וליאן, ועירית על גבי.