קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

מיונז מיסו-אגבה (טבעוני)

מיונז מיסו-אגבה (טבעוני)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מיונז מיסו-אגבה (טבעוני). ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. אם יש לכם נקטר אגבה, מיסו להדביק, טופו משי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. 58 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו לחמניות מאודות עם פטריות צדפות מלך טמפורה ומיונז אגבה-מיסו (טבעוני), כרוב ניצנים צלוי אגבה עם זיגוג קשיו טבעוני, ו המבורגרים קוריאניים עם צנוניות כבושות, בצל ומיונז מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב טופו, הדבק מיסו, נקטר אגבה, וחומץ אורז בבלנדר או מעבד מזון להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה לחלוטין. לטפטף לאט בשמן עד צורות תחליב יציב s.
מרכיבים שתצטרך
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
מיסומיסו
אמולסיותאמולסיות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מעבירים למכל אטום ומקררים עד שמצוננים היטב. מיונז מיסו יחזיק מעמד עד 2 שבועות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
מיסומיסו