מיונז מיסו-אגבה (טבעוני)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מיונז מיסו-אגבה (טבעוני). ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. אם יש לכם נקטר אגבה, מיסו להדביק, טופו משי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. 58 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו לחמניות מאודות עם פטריות צדפות מלך טמפורה ומיונז אגבה-מיסו (טבעוני), כרוב ניצנים צלוי אגבה עם זיגוג קשיו טבעוני, ו המבורגרים קוריאניים עם צנוניות כבושות, בצל ומיונז מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב טופו, הדבק מיסו, נקטר אגבה, וחומץ אורז בבלנדר או מעבד מזון להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה לחלוטין. לטפטף לאט בשמן עד צורות תחליב יציב s.
מעבירים למכל אטום ומקררים עד שמצוננים היטב. מיונז מיסו יחזיק מעמד עד 2 שבועות במקרר.