מיונז תפוחי אדמה חדשים
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, Lyonnaise תפוחי אדמה חדשים עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה חדשים, שמן זית, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: תפוחי אדמה Lyonnaise, תפוחי אדמה Lyonnaise, ו מיונז תפוחי אדמה שמלץ.
הוראות
מחממים את החמאה במחבת גדולה. כאשר קצף, להוסיף 2 כפות שמן זית בצל. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד מרכך וזהב, כ -30 דקות. כאשר הבצלים התרככו, מערבבים את השום ואת הקורנית. עונה ולהניח בצד.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מביאים מחבת גדולה של מים מלוחים לרתיחה, מוסיפים את תפוחי האדמה ומרתיחים במשך 5 דקות לפני ניקוז היטב.
מערבבים את תפוחי האדמה סחוטים עם השמן הנותר וכמה תיבול בדיל קלייה גדול. צלוי במשך 30 דקות, פונה באמצע הדרך, עד זהב. מערבבים את תערובת הבצל וצולים במשך 10 דקות יותר עד חם.